Uutiset

16.1.2018 Savon Yrittäjät: Osaamiskartoituksilla löydetty kymmeniä piilotyöpaikkoja Pohjois-Savosta

Savon Yrittäjien Yritys oppii ja menestyy -palvelu (YOM) on tehnyt kahden vuoden aikana yli 400 osaamiskartoitusta yrittäjien ja yritysten henkilöstön kanssa ja osaamisvajeet on keskusteltu lähes 900 henkilön kanssa.

Lue lisää

 

Blogit

15.1.2018 10.16Älykkäät palvelut ja alustatalous liiketoiminnan uudistajana

Kilpailukyvyn jatkuva kehittäminen ja älykäs erikoistuminen markkinoilla edellyttävät jatkuvaa uusien tuotteiden ja palveluiden sekä liiketoimintamallien innovointia.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

12.1.2018 9.46Toisille meistä "hyvää päivää" on "muovikassi"

On helppo uskoa, että älykäs teknologia tulee yhä enemmän osaksi fyysistä ympäristöämme. Kotiovelta meidät noutavat robottiautot eivät toki heti huomenna tööttäile malttamattomana pihalla, mutta monet muut älykkäät palvelut ovat ympärillämme ennen sitä ja nopeammin kuin hoksaammekaan. Tätä voi kysyä vaikka Siriltä.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

10.1.2018 16.00Metsästä ja huutamisesta

Hyveet ovat ne luonteenpiirteet ja ominaisuudet, jotka tekevät meistä hyviä – sekä ylipäätään ihmisinä että missä tahansa roolissa tai tehtävässä, jossa satumme elämämme aikana toimimaan. Kauppiaalla on kauppiaan, opettajalla opettajan ja jalkapalloilijalla jalkapalloilijan hyveet. Ja meillä kaikilla toivon mukaan kaikki ne hyveet, jotka tekevät meistä ihmisinä hyviä.

Lue lisää | 0 Kommenttia