Kehittyvät toimialat

Kehittyvät toimialat -blogissa jaetaan kokemuksia toimialaohjelmien käynnistämisprosessista, tuloksista ja hyödyistä sekä eri liittojen yhteistyöstä.

6.3.2017 8.00Yhteisöllistä innovointia tuotteistamassa

Kaikki alkoi jo ennen kuin itse olin mukana. Työelämä 2020 -hankkeen verkostossa Kirkon työmarkkinalaitoksen, KT Kuntatyönantajien, Kuntaliiton ja Metanoia Instituutin edustajat kohtasivat ja huomasivat olevansa yhteisen kysymyksen äärellä: Kuinka kuntien, seurakunnan ja muiden avaintoimijoiden tehtäviä voitaisiin toteuttaa paikkakunnilla tiiviimmässä yhteistyössä, samalla työelämän laatua ja ihmisten elämisen eväitä parantaen?

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


19.9.2016Työhyvinvointia teknologiateollisuuteen

Teknologiateollisuudessa on pitkät perinteet yhteisestä kehittämistyöstä. Työhyvinvointi on kaikkien yhteinen asia ja kaikille osapuolille tärkeä. Teknologiateollisuuden työnantaja- sekä palkansaajajärjestöjen yhteinen julkisuuskuva on vastakkainasettelua ja tiukkoja neuvotteluja. Piiloon jää valtava määrä yhteistä ponnistelua yritysten ja niiden henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Työehtosopimuksiinkin on kirjattu yhteiset tavoitteet työhyvinvoinnin ja työkaarijohtamisen parantamiseksi.

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi