Work Up! Älykkäät palvelut ja palvelutyö

Tiistaina 23.1.2018 klo 12:30-16:00

Älypalvelut ovat jo täällä ja vaikuttavat tapaamme liikkua, asua, kuluttaa ja tehdä töitä. Palveluiden nopea kehitys muuttaa työn tekemistä merkittävästi ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi työn mielekkyyden näkökulmasta. Mutta mistä palveluiden äly syntyy ja mitä älypalvelut oikein ovat?

Vuoden ensimmäisessä Work Up! -seminaarissa tiistaina 23.1.2018 Scandic Parkissa (Mannerheimintie 46) käsitellään älykkäitä palveluita ja työelämän palvelullistumista. Ohjelmassa on kaksi paneelikeskustelua, jossa palvelualan ja älypalveluiden asiantuntijat haastavat toisiaan. Voiko palvelun äly tehdä palvelutyöstä luovempaa ja monipuolisempaa? Entä kenen vastuulla on huolehtia siitä, että osaaminen vastaisi tarvetta?

Lue lisää seminaarin ohjelmasta ja keskustelijoista.

Iltapäivän keynote-puheenvuoron kuulemme Helsingin yliopiston professorilta ja Future Works Oy:n hallituksen puheenjohtajalta Mika Pantzarilta, joka omien sanojensa mukaan “ei usko uuden tekniikan syövän työpaikkoja ja muutenkin epäilee monia työelämään liittyviä sovinnaisia viisauksia”.

Ilmoittaudu seminaariin tällä lomakkeella 19.1.2018 mennessä.

Keskustelua on mahdollista seurata myös etänä verkkolähetyksen kautta, etäosallistujien ei tarvitse ilmoittautua.

Work Up! Älykkäät palvelut ja palvelutyö -seminaarin järjestää Työelämä 2020 yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Tekesin kanssa.


Banneri_puhelin

Lue lisää aiheesta!

Ilmiöitä työstä -blogipalstallamme julkaistaan Work Up! -tapahtumiin liittyviä kirjoituksia.


15.1.2018 10.16Älykkäät palvelut ja alustatalous liiketoiminnan uudistajana

Kilpailukyvyn jatkuva kehittäminen ja älykäs erikoistuminen markkinoilla edellyttävät jatkuvaa uusien tuotteiden ja palveluiden sekä liiketoimintamallien innovointia.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

12.1.2018 9.46Toisille meistä "hyvää päivää" on "muovikassi"

On helppo uskoa, että älykäs teknologia tulee yhä enemmän osaksi fyysistä ympäristöämme. Kotiovelta meidät noutavat robottiautot eivät toki heti huomenna tööttäile malttamattomana pihalla, mutta monet muut älykkäät palvelut ovat ympärillämme ennen sitä ja nopeammin kuin hoksaammekaan. Tätä voi kysyä vaikka Siriltä.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

5.1.2018 9.24Älä vaan tule minun kentälle

Kaupunkiliikkuminen on murroksessa, ja ei vain Suomessa, vaan maailmanlaajuisesti. Liikenne on yksi viimeisistä perinteisistä aloista, jossa ei ole tapahtunut valtavia muutoksia sen jälkeen, kun siirryimme hevosista autoihin 1900-luvun alkupuolella. Lähivuodet ovat kuitenkin alkaneet horjuttaa alaa.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

8.12.2017 13.25Palvelu otti paikkansa talouden moottorina

Tänä vuonna sanomalehdet ovat nostaneet palvelut Suomen elinkeinoelämän menestystekijänä pääkirjoituksiensa aiheeksi. Tämä on merkittävä ja odotettu tapaus. Palvelusta on vihdoin tullut kabinettikelpoinen: se kuuluu vuorineuvosten sanastoon ja siihen liitetään sellaiset maagiset termit kuten innovaatio, korkea tuottavuus, arvonlisä ja viennin arvon kasvu.

Lue lisää | 0 Kommenttia