Work Up!

Kiitos kaikille Work Up! Miten kasvua kiertotaloudesta? -seminaariin torstaina 12.10.2017 osallistuneille.

Linkit seminaarin materiaaleihin löytyvät alta:

1. Päivi Luoman seminaariesitys:Uuden työn ja kasvun dynamiikka
2. Kasvua ja työpaikkoja kestävistä ratkaisuista –selvitys


Work Up! Miten kasvua kiertotaloudesta?

Kiertotalouteen liittyy paljon odotuksia ja puhutaan jopa miljardien arvontuotannosta, mutta osaammeko hyödyntää siihen liittyvän potentiaalin ja millaista osaamista se vaatii?

Tervetuloa keskustelemaan kiertotalouden merkityksestä kestävän talouskasvun ja uusien työpaikkojen mahdollistajana Work Up! Miten kasvua kiertotaloudesta? -seminaariin torstaina 12.10. klo 12.30-15.30 Scandic Parkiin (Mannerheimintie 46).

Ohjelmassa on keskustelua uuden työn ja kasvun dynamiikasta juuri valmistuneen Kasvua ja työpaikkoja kestävistä ratkaisuista -selvityksen pohjalta tutkijoiden ja muutaman tutkimuksessa mukana olleen yrityksen edustajan toimesta.

Lisäksi paneelikeskustelussa pohditaan millaista uutta työtä kiertotaloudessa syntyy ja millaista osaamista se edellyttää sekä miten suomalaiset kiertotalouden innovaatiot saadaan kansainvälisiksi vientituotteiksi. Keskustelemassa ovat professori Jyri Seppälä Suomen ympäristökeskuksesta, projektipäällikkö Maarit Virtanen Lahden ammattikorkeakoulusta, Nordic Innovation Accelerator Oy:n hallituksen puheenjohtaja Nina Harjula, Zen Robotics Oy:n toimitusjohtaja Timo Taalas ja Tekesin biotalous ja cleantech -teemajohtaja Jarmo Heinonen. Seminaariohjelma löytyy täältä.

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt, jälki-ilmoittautumiset Sanni Mäkiselle (etunimi.sukunimi@tem.fi)

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.


workup_kiertotalous_verkkosivuille