Workathlon-tapahtumat

Workathlon on työelämähaasteiden ratkaisuklinikka, jonka kautta työpaikat saavat maksutta avukseen Työelämä 2020 -hankkeen verkoston asiantuntijat ratkaisemaan työelämän haasteita tai unelmia. Ratkaisujen tarpeet nousevat työpaikkojen omasta toiminnasta ja ne voivat liittyä esimerkiksi muutoksiin työssä, työhyvinvointiin, digitalisoituvaan ympäristöön, sosiaalisen median käyttöön asiakkaiden osallistamisessa tai melkein mihin vain. Tavoitteena on auttaa työpaikkoja kehittymään niiden omista tarpeista lähtien.

Jokaisessa Workathlonissa ratkotaan 3 - 4 etukäteen valittua työpaikkakohtaista haastetta. Työskentely perustuu työpaikkojen ja alueellisten sekä valtakunnallisten Työelämä 2020 -työelämätoimijoiden panokselle. Haasteita ja unelmia ratkotaan yhteisessä työpajassa ja ratkaisut esitetään yleisölle. Ideana on yhteistoiminnallinen ongelmanratkaisu, vertaistuki ja muilta oppiminen.

Workathlon-ratkaisuklinikoita järjestetään vuosien 2017 ja 2018 aikana, ja kehittämistulokset julkaistaan tällä sivustolla.

Edellinen Workathlon järjestettiin Varkaudessa 9.-10.11.2017, lue tästä uutinen Varkauden tapahtumasta.

Workathlonia voit seurata sosiaalisessa mediassa hashtageilla #workathlon24 ja #workathlon
tapahtumabanneri

Workathlon-tarinat

15.5.2017 Moodmetric: Älysormuksella stressinhallintaa

Startup-yritys Moodmetricin älysormus haluaa helpottaa stressinhallintaa ja sen mittaamista tuomalla sen osaksi ihmisten arkea.

Lue lisää

 

15.5.2017 Lapin Kansa: Digityö haltuun tiimissä

Workathlon-ratkaisuklinikalta Lapin Kansa ammensi keinoja uudistua kohti kokonaisvaltaista digiajattelua.

Lue lisää

 

15.5.2017 Santasport: Urheilun kansainvälinen keskittymä

Santasport ponnistaa kohti urheilun, liikunnan ja vapaa-ajan kansainvälisiä markkinoita. Workathlonista urheiluopisto haki vinkkejä asiakaslähtöisyyden ja yhteisöllisyyden kehittämiseen.

Lue lisää

 

15.5.2017 Lentävän Poron Teatteri: Nauru on bisnestä

Jos yrityksen pääasiallinen toimiala on ihmisten naurattaminen, on työnteko varmasti hauskaa. Lapissa toimivan Lentävän Poron Teatteri on kuitenkin myös vakavasti otettavaa liiketoimintaa.

Lue lisää