Mikä on superduuni ja miten sellainen syntyy?

25.10.2017 klo 12:00-14:00

Tule kuulemaan aiheesta ja osallistumaan keskusteluun Work&Life lounastaukokahvilassa.

Aika:  Keskiviikko 25.10.2017 klo 12.00 – 14.00
Paikka: Y-tila, Helsingin Yrittäjät, Annankatu 36, Helsinki (Annankadun ja Urho Kekkosen kadun kulma, katutaso):

Uusia näkökulmia ja inspiraatiota työhön, johtamiseen ja oman elämän hallintaan

Tilaisuus on osallistujille maksuton.
Ilmoittautuminen viimeistään 20.10. oheisen linkin kautta:
https://link.webropolsurveys.com/S/40D20AD59F020FC7

Ohjelma

Klo

12.00 alkaen     Tarjolla kahvia / teetä sekä pientä purtavaa

12.15 – 14.00     Tervetuloa tutkailemaan superduunin anatomiaa:
       
                           Erityisasiantuntija Erno Mähönen, TEM

                           ”Näin se meillä tehtiin” – kokemuksia työpaikalta

Work&Life Café on työelämän kehittämisestä kiinnostuneiden kohtaamispaikka, jossa uudistutaan ja uudistetaan yhdessä.
Work&Life Café –toiminnasta vastaa Työelämä 2020 Uudenmaan alueverkosto.

Logo_Work&Life Cafe