Uutiset

Henkilöstöteko 2015 kilpailun voittaja: Fonectan Pojopörssi

Fonectan Pojopörssi-hanke on voittanut Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry:n ja Ilmarisen Henkilöstöteko-kilpailun. Pojopörssi on 24/7/365 toimivan 020202-puhelinpalvelun henkilöstölle kehitetty innovatiivinen ja pelillinen palkitsemisjärjestelmä.

Pojopörssi tuo hienosti näkyväksi sen, minkälaiset asiat ihmisiä palkitsevat kun he saavat itse valita palkinnot. Pojopörssi on myös nopeasykkeiseen asiakaspalvelutyöhön sopiva nopea ja joustava palkitsemisratkaisu, jossa valinnanvapaus on tärkeä elementti. Palkitsemisen piirissä ovat sekä yhtiön omat työntekijät että vuokratyöntekijät, mikä on edelleen lisännyt palkitsemisjärjestelmän vaikuttavuutta.

Kunniamaininnat

Space Systems Finland Oy / Personal Development Program (PDP)
PDP on kunnianhimoinen hanke, jossa johto on lähtenyt kehittämään asiantuntijaorganisaation henkilöstöjohtamista ja esimiestyötä siten, että johtamisen lähtökohtana on kiitollisuus ja arvostus työntekijöitä kohtaan. Hankkeessa näkyy hienolla tavalla korkean asiantuntijuuden ja oppimisen vaikutus henkilöiden omaan kehittymiseen sekä yrityksen menestykseen. Hanke nostaa esiin globaalissa toimintaympäristössä toimivan kasvavan suomalaisyrityksen, joka menestys perustuu paitsi korkeaan osaamiseen ja laatuun niin myös innostuneeseen ja hyvinvoivaan henkilöstöön.

Verohallinnon Tietohallintoyksikkö / Tietohallinto etulinjassa  

Tietohallinto etulinjassa -muutosjohtamisen kehityshankkeessa korostuu uudenlaisen johtamismallin mukanaan tuoma läpinäkyvyys ja visionäärisyys. Johdolla on ollut selkeä visio ja se on pystynyt kertomaan henkilöstölle missä kulloinkin mennään. Henkilöstö on aidosti osallistettu muutosprosessiin ja heitä on pyydetty tuomaan esille vaihtoehtoisia ideoita. Hanke muuttaa perinteistä käsitystä julkisen sektorin johtamisesta tuoden esiin positiivisella ja innostavalla tavalla ilmapiirin ja yhteisöllisyyden merkityksen.Onnittelut voittajalle ja kunniamaininnan saaneille!Lähde: Henkilöstöjohdon ryhmä - Henry ry:n uutiskirje 14.4.2016  


Palaa otsikoihin