Uutiset

25.4.2016

Liiku ja liikuta 10.5 ihan pop up!

Kaikenlaisen liikunnan kokeilupäivänä 10.5 annetaan ilon pulputa. Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Jokainen voi itse tehdä osallistumisestaan sellaisen kuin haluaa. Tapahtuma voi olla kaikkea kulttuurikävelystä triathloniin.

Unelmien liikuntapäivän voi järjestää yritys, työporukka tai kuka vain yksittäinen ihminen. Unelmien liikuntapäivä -organisaatio tarjoaa puitteet tapahtumista ilmoittamiseen. Kaikkien järjestäjien kesken arvotaan pääpalkintona 2500 euron elämyslahjakortti.

Uusia tapahtumia voi ilmoittaa ja jo olemassa olevia tapahtumia etsiä osoitteesta unelmienliikuntapäivä.fi. Ajan tasalla pysyy tykkäämällä Facebook-sivua-sivua ja seuraamalla Twitter-tiliä. Tapahtumasta kirjoitetaan verkossa aihetunnisteella #UnelmienLiikuntapäivä.

Unelmien liikuntapäivää koordinoi Yksi elämä -terveystalkoot, päivä on YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -tapahtuma. Toimintapäivän toteutuksessa on mukana Liikkujan polku -verkosto, johon kuuluu terveys-, liikunta- ja urheiluorganisaatioita.

Unelmien liikuntapäivä on startti isommalle unelmalle: se jatkuu syyskuussa ”Liikkumisen unelmakuukautena” ja huipentuu ”Liikkumisen unelmavuoteen 2017” .


Lisätietoja

Eija Seppänen
Puh. 040 508 3645
s-posti: eija.seppanen(at)sydanliitto.fi
 

Unelmien_liikuntapaiva_Nelio_MerkkiSIN.png

Palaa otsikoihin