Uutiset

Menestys syntyy määrätietoisesta kehittämisestä ja tinkimättömästä asenteesta

Tulevaisuuden kaupunkirakentaminen vaatii tekijöiltään vastuullisuutta, innostusta tekemiseen, rohkeutta kehittää, tuloksellisuutta ja avointa yhteistyötä.

Näihin arvoihin nojaa rakennusyhtiö SRV, joka on edelläkävijä ja innovatiivisten rakennushankkeiden kokonaistoteuttaja. SRV osallistaa henkilöstöään mukaan kehittämään yhtiöstä tulevaisuuden työpaikkaa, jossa jokainen on oman työnsä huippuosaaja.

Yhtiössä yhteistä tapaa toimia on jo lähes 30 vuoden ajan kutsuttu SRV Malliksi, jossa hankkeen kehittäminen, suunnittelu ja rakentaminen liitetään yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Projektin eri vaiheet toteutetaan joustavasti limittäin. SRV:llä on kokonaisvastuu hankkeen läpiviennistä ja projektin johtamisesta.

”Meillä johtaminen on yrityksen dna:ssa ja henkilöstö pääsee johtamaan, sillä johtamisrooli sisältyy lähes jokaiseen työtehtävään. Tämä tarkoittaa kykyä johtaa onnistuneesti omaa työtään, projekteja, suunnittelua ja jopa työmaata. Kokemuksemme mukaan on erittäin motivoivaa saada johtaa ja olla mukana tekemässä luovia hankkeita. Se on yksi syy SRV-läisten innostuneisuuteen ja viihtymiseen työpaikalla”, kertoo henkilöstöjohtaja Pirjo Ahanen.

Lue lisää Corporate Spirit uutiskirjeestä


Palaa otsikoihin