Yleiset uutiset

8.3.2018 Ministerit ja työmarkkinakeskusjärjestöjen johtajat vetoavat työpaikkojen vaikuttajiin seksuaalisen häirinnän kitkemiseksi

Ministeri Lindströmin, Saarikon ja Mattilan sekä työmarkkinakeskusjärjestöjen johtajien yhteisessä viestissä kehotetaan työpaikkoja varmistamaan, että käytännöt seksuaaliseen häirintään puuttumiseksi ovat ajan tasalla ja kaikkien työntekijöiden tiedossa.

Lue lisää

 

27.2.2018 Hyvän alustatalouden työn tehtävälista

Työn teettäminen digitaalisten alustojen välityksellä on yleistymässä ja voi muuttaa työelämää radikaalisti. Alustalouden työn käytännöt ja tällaisen työn sääntely ovat kaikkialla vielä vakiintumattomia. Tarttumalla innovatiivisesti alustatalouden mahdollisuuksiin voitaisiin rikastaa työkulttuuria, parantaa työelämän laatua ja osallistaa ihmisiä työelämään.

Lue lisää

 

15.2.2018 Tuottavuus paranee, kun sähläys vähenee

Helmikuun Työelämä 2020 -verkostotapaamisessa kuultiin Työtehoseuran asiantuntijoiden ja yritysten kokemuksia työn tuottavuuden kehittämisestä. Viherpojat Oy:ssä ja Koneyrittäjien liiton jäsenyrityksissä tuottavuutta on onnistuttu parantamaan johtamis- ja vuorovaikutusosaamisen avulla.

Lue lisää

 

14.2.2018 Työelämä 2020 -verkoston vuosi potkaistiin käytiin

Työelämä 2020 -verkoston työelämätoimijat kokoontuivat eilen Kick Off -tilaisuuteen, jossa käytiin läpi hankkeen suuntaviivoja tulevalle vuodelle ja kuultiin verkostoon kuuluvien organisaatioiden tämän vuoden kärkiviesteistä.

Lue lisää

 

5.2.2018 Millaista on suomalainen johtaminen nyt ja tulevaisuudessa?

Suomalainen johtaminen on suoraa, selkeää, rehellistä, ratkaisukeskeistä ja epähierarkista. Siinä muutamia luonnehdintoja suomalaisesta johtamistavasta, joita kuultiin Työelämä 2020 järjestämässä johtamisen työpajassa maanantaina 5.2. kun Paasitorniin kokoontui viitisenkymmentä johtamisen asiantuntijaa keskustelemaan suomalaisen johtamisen ominaispiirteistä ja tulevaisuudesta.

Lue lisää

 

29.1.2018 Vuoden ensimmäisessä Work Up! -seminaarissa puhuttiin älypalveluista ja niiden syntymisen edellytyksistä

Tiistaina 23.1. Scandic Parkissa järjestetyssä Work Up! Älykkäät palvelut ja palvelutyö -seminaarissa käytiin keskustelua palvelujen älykkyydestä ja ideoitiin, millaisilla palveluilla Suomi voisi tulevaisuudessa menestyä kansainvälisillä markkinoilla.

Lue lisää

 

19.1.2018 ”Vaikka koko maailmaa ei voida pelastaa kello viiteen mennessä, me saamme kuitenkin pientä muutosta aikaan” – Järjestötyössä arvot ovat arjessa mukana

Vuoden ensimmäisessä Työelämä 2020 -verkostotapaamisessa kuultiin kannustavia esimerkkejä työhyvinvoinnin kehittämisestä ja arvotyöstä järjestöissä ja mietittiin mitä annettavaa kolmannella sektorilla on työelämän kehittämiseksi.

Lue lisää

 

18.12.2017 TEM: Ministerit kutsuivat järjestöt yhteistyöhön: Seksuaalinen häirintä kitkettävä työpaikoilta

Ministerit Jari Lindström, Annikka Saarikko ja Pirkko Mattila kokosivat eduskuntaryhmien, työmarkkinajärjestöjen ja muiden keskeisten sidosryhmien edustajat etsimään ratkaisuja seksuaaliseen häirintään työpaikoilla. Eduskuntatalossa 18.12.2017 järjestetyssä pyöreän pöydän keskustelussa haettiin konkreettisia toimenpiteitä, joilla hallitus, työmarkkinajärjestöt ja muut sidosryhmät voivat edistää häirintävapaata työelämää Suomessa.

Lue lisää

 

11.12.2017 TEM: Ministerit Lindström, Saarikko ja Mattila kutsuvat työmarkkinajärjestöt keskustelemaan seksuaalisesta häirinnästä

Työministeri Jari Lindström, perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko sekä sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila kutsuvat työmarkkinajärjestöjen sekä muiden keskeisten sidosryhmien edustajat pyöreän pöydän keskusteluun seksuaalisesta häirinnästä työpaikoilla.

Lue lisää

 

17.11.2017 Ratkaisu 100 -haastekilpailu ratkesi: Tekoäly kertoo mitä Suomi osaa ja Positiivinen CV kaivaa nuorten piilevän osaamisen esiin

Sitran Ratkaisu 100 -haastekilpailun voittajat on valittu. Miljoonan euron palkinto jaettiin puoliksi kahdelle kilpailussa kisaavalle ratkaisulle. 500 000 euron rahoituksen saavat tekoälyn osaamisen tunnistamiseen valjastava Headai sekä nuorten piilevien vahvuuksien tunnistamisen Positiivinen CV.

Lue lisää

 

17.11.2017 Made by Finland: Rohkeilla ideoilla ja uudistumiskyvyllä kohti tulevaa

Viimeinen alueellinen Made by Finland -seminaari järjestettiin keskiviikkoa 15.11. Jyväskylässä Valmetin Rautpohjan tiloissa. Suomi 100 -vuoden kunniaksi lanseerattu kampanja kutsuu kaikki pohtimaan, miten suomalainen työ menestyy myös seuraavat sata vuotta. Seminaarisarjan viimeisessä tilaisuudessa keskusteltiin siitä, mitä luovuus ja rohkeus ovat ja miten niitä voidaan hyödyntää työelämässä.

Lue lisää

 

8.11.2017 Suomen paras kesätyönantaja -palkinto Eteralle

Etera on palkittu vuoden 2017 Suomen parhaana kesätyönantajana. Voittajan valitsi Akavan opiskelijoiden raati, jonka puheenjohtajana toimi työministeri Jari Lindström.

Lue lisää

 

3.11.2017 TEM: Työmotivaatio on työnantajalle tärkeämpää kuin 100-prosenttinen työkyky

Suurin osa yrityksistä pitää työmotivaatiota tärkeimpänä kriteerinä ja ominaisuutena, vaikka työnhakijana on osatyökykyinen henkilö. Vamma tai sairaus ei siis ole ratkaiseva tekijä uusia työntekijöitä palkattaessa. Selvityksen perusteella vaikuttaa siltä, että asenteet osatyökykyisyyttä kohtaan ovat muuttumassa myönteisimmiksi.

Lue lisää

 

26.10.2017 Made by Finland: Digiloikka onnistuu, kun henkilöstö ja asiakkaat otetaan huomioon

Neljäs Made by Finland -kampanjan aluetapahtuma järjestettiin tiistaina 24.10. Tampereella. Suomi 100 -vuoden kunniaksi lanseeratun kampanjan tavoitteena on korostaa suomalaisen työelämän vahvuuksia ja jakaa positiivisia yritysesimerkkejä. Kampanja perustuu Työelämä 2020 -hankkeen työelämäbrändityöhön, jonka mukaan Suomen vahvuuksia ovat osaaminen, turvallisuus ja yhteistyö.

Lue lisää

 

16.10.2017 Viime viikon Work Up! -tapahtumassa keskusteltiin kiertotalouden kasvumahdollisuuksista

Mitä BCK-alan yritykset oikein ovat, ja syntyykö tulevaisuuden talouskasvu niiden liiketoiminnasta? Muun muassa näitä kysymyksiä lähdettiin selvittämään asiantuntijoiden voimin torstaina 12.10. Scandic Parkissa järjestetyssä Work Up! -seminaarissa.

Lue lisää

 

10.10.2017 Reumaviikko alkaa 8.10. - Yli miljoona työikäistä kärsii tuki- ja liikuntaelinoireista

Yli miljoona työikäistä suomalaista kärsii tuki- ja liikuntaelinoireista. Selkä- ja niskakivuista oli viimeisen kuukauden kuluessa kärsinyt joka kolmas työikäinen. Polvikipuja taas oli potenut joka neljäs.

Lue lisää

 

9.10.2017 Monikulttuurisuudessa menestyneet yritykset palkittiin

Helsingin seudun kauppakamarin, Keskuskauppakamarin ja työ- ja elinkeinoministeriön keväällä 2017 järjestämään Menestyvä monikulttuurinen yritys -kilpailuun osallistuneita yrityksiä palkittiin gaalassa 5.10.

Lue lisää

 

4.10.2017 Made by Finland menestystarinat: Tehdään Savossa, myydään maailmalla

Kuopiossa järjestetyssä kolmannessa Made by Finland -alueseminaarissa kuultiin jälleen yritysten menestystarinoita

Lue lisää

 

3.10.2017 S-ryhmä tarttuu nuorten työkykyisyyden ja työelämään kiinnittymisen haasteisiin

S-ryhmän Nuori Mieli Työssä -ohjelma kokoaa eri alojen asiantuntijoita ja nuoria työntekijöitä yhteen. Kolmivuotinen, usean kumppanin yhteistyöhanke tuottaa tietoa ja työkaluja nuorten työkykyisyyden ja työelämään kiinnittymisen tukemiseksi, yhdessä nuorten kanssa.

Lue lisää

 

3.10.2017 Suomen laatupalkinto Helsingin kaupungin tarkastusvirastolle: tavoitteena maailman toimivin kaupunki

Helsingin kaupungin tarkastusvirasto palkittiin toimintansa kehittämisessä parhaiten menestyneenä suomalaisorganisaationa. Julkinen sektori on pärjännyt vahvasti viime vuosien EFQM-arvioinneissa, mikä on arviointiryhmän mukaan osoitus korkeasta kunnianhimosta ja halusta kehittää toimintaa ulkopuolisen arvioinnin avulla.

Lue lisää

 

15.9.2017 Työministeri Lindström ja työmarkkinajohtajat keskustelivat työhyvinvoinnista

Työministeri Jari Lindström tapasi työmarkkinajohtajia perjantaina 15.9.2017 Helsingissä. Keskustelussa haettiin konkreettisia ehdotuksia toimenpiteiksi, joilla hallitus ja työmarkkinaosapuolet voisivat yhdessä edistää työhyvinvointia.

Lue lisää


13.9.2017 Verkostotapaaminen: Parempi työelämä nyt ja tulevaisuudessa

”Kun haluaa olla paras, kannattaa nähdä kehittämiskohteita kaikkialla.” Torstaina 31.8. oli aika toivottaa tervetulleeksi hankkeen uusi kumppani Brossa, kun yritys järjesti verkostotapaamisen muille toimijoille TEM:n auditoriossa.

Lue lisää

 

7.9.2017 Suomen suurin Avoimet ovet -tapahtuma ylistää maamme osaamista

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestettävissä Suomen suurimmissa yhtäaikaisissa avoimissa ovissa on mukana jo yli 100 yritystä. Tervetuloa meille -viikon aikana 9.–15.10. yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja näyttävät, miten seuraavaa sadan vuoden tarinaa oikein rakennetaan. Avoimiin oviin voivat osallistua kaikki yritykset Suomessa. Tervetuloa meille -viikon takana on Suomalaisen Työn Liitto.

Lue lisää

 

25.8.2017 Made by Finland: Osaaminen, turvallisuus ja yhteistyö Kaakkois-Suomen valtit tulevaisuuteen

Toinen alueellinen Made by Finland -seminaari järjestettiin Kouvolan Kuusankoskella 21.8.2017. Made by Finland -kampanjan tavoitteena on korostaa suomalaisen työelämän vahvuuksia ja jakaa positiivisia yritysesimerkkejä.

Lue lisää

 

24.8.2017 Reumaliitto: "Aina se ei näy päällepäin” -kampanja

Reumaliitto tekee työtä kaikkien reuma- ja muita tuki -ja liikuntaelinsairauksien kanssa elävien hyväksi. Lokakuussa käynnistettävä ”Aina se ei näy päällepäin” -kampanjamme tuo esiin sitä faktaa, että joka viides aikuinen kärsii jossain vaiheessa elämää tuki- ja liikuntaelinoireista ja nämä oireet eivät aina näy päällepäin. Ollaan siis suvaitsevaisia toisia työkavereita kohtaan - näin työnmielekkyys ja työssä jaksaminen säilyvät paremmin. Suvaitsevainen ja kannustava työilmapiiri on hyödyksi sekä työntekijälle, kuin työnantajallekin.

Lue lisää

 

23.8.2017 TEM: Työpaikoista iso osa on ”superduuneja”, joissa työelämä on erinomaista

Vuoden 2016 työolobarometrin loppuraportista käy ilmi, että 23 prosenttia suomalaisista työpaikoista voidaan luokitella ”superduuneiksi”, jotka jyräävät muut työpaikat kaikilla hyvän työelämän mittareilla. ”Ongelmatyöpaikkoja” on taas noin 13 prosenttia.

Lue lisää

 

16.8.2017 Sitra: Yli 50 työpaikkaa kehitti työkaluja uudistumiseen

Tulevaisuuden työpaikka -projekti kokosi yli 50 erilaista työpaikkaa yhteen kehittämään keinoja työpaikkojen uudistumiseen ja muuttuvan työelämän tarpeisiin. Perusajatus projektissa oli, että työpaikat uudistuvat vain ihmisten avulla. Työpaikkojen luomat työkalut on nyt julkaistu kaikkien työyhteisöjen käyttöön.

Lue lisää

 

10.8.2017 Tutkimus: Suomi on turvallinen maa työskennellä – perheen ja työn yhteensovittamisessa vielä kehitettävää

Työnantajat ja työntekijät ovat lähes yksimielisiä siitä, että suomalaisilla työpaikoilla on turvallista työskennellä. Sen sijaan jopa kolmannes työikäisistä näkee ongelmia työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Tiedot käyvät ilmi TEM:n Työelämä 2020 -hankkeen, Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin ja Työterveyslaitoksen teettämästä selvityksestä.

Lue lisää

 

19.7.2017 BestBoss on opetuspeli työelämän laadun johtamiseen

Työelämän laadun ja tuottavuuden välisestä yhteydestä on valmistunut opetuspeli kaikkien käyttöön.

Lue lisää

 

18.7.2017 Menestyksekäs Miss Suomi menee? ja muut SuomiAreenan kohokohdat

Osallistuimme tänäkin vuonna SuomiAreenalle ja lähdimme kotiin innovatiivisimman tilaisuuden palkinto plakkarissa.

Lue lisää

 

5.7.2017 Työelämä 2020 mukana Made by Finland -teemalla SuomiAreenassa

Työelämä 2020 -hanke on mukana tämän vuoden SuomiAreenassa Made by Finland -teemalla. Yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin ja Työterveyslaitoksen kanssa toteutettavan Made by Finland -kampanjan tavoitteena on nostaa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan. Yhteistyön avulla pyritään rakentamaan tulevaisuuspainotteista ja positiivista keskustelua suomalaisesta työelämästä.

Lue lisää

 

19.6.2017 Työpaikoilla monikulttuurisuuden hyödyntämisessä on paljon kehittämisen varaa

Työpaikoilla ei hyödynnetä eri kulttuureista tulevien työntekijöiden vahvuuksia riittävästi. Tätä mieltä on yli puolet Made by Finland -kyselyyn vastanneista työikäisistä ja työnantajista. Suurissa yrityksissä monikulttuurisuuden hyödyntämisen arvioitiin olevan paremmalla tasolla, sen sijaan julkisella sektorilla sekä pk-yrityksissä on enemmän kehitettävää. Tiedot käyvät ilmi Suomalaisen Työn Liiton, Työterveyslaitoksen, Työelämä 2020-hankkeen ja Tekesin teettämästä selvityksestä. Selvitys on osa Made by Finland Suomi 100 -kampanjaa ja sen toteutti Aula Research Oy.

Lue lisää

 

13.6.2017 Hienoa Suomi – 9 organisaatiota ansaitusti Euroopan parhaiden työpaikkojen joukossa!

Great Place to Work® julkisti jälleen 8. kesäkuuta Euroopan 125 parasta työpaikkaa palkintoseminaarissa Pariisissa.

Lue lisää

 

26.5.2017 Viidennessä Work Up! -seminaarissa käsiteltiin robotiikkaa hoito- ja hoiva-alan uudistajana

Työn uusia ilmiöitä käsittelevän Work Up! -tapahtumasarjan viides Robotiikka-aiheinen seminaari järjestettiin 23.5. Korjaamolla. Seminaari järjestettiin yhteistyössä Tekesin, STTK:n, Superin ja Tehyn kanssa.

Lue lisää

 

24.5.2017 Kokonaisvaltainen työntekijöistä välittäminen johtaa tuloksellisuuteen - Made by Finland -kampanjan avauksessa jaettiin yritysten onnistumistarinoita

Suomalaisen Työn Liiton, Työelämä 2020 -hankkeen, Tekesin ja Työterveyslaitoksen yhteinen Made by Finland -kampanja avattiin 17.5. Oulussa seminaaritilaisuudella.

Lue lisää

 

22.5.2017 Haminan seurakunta voitti kirkon ensimmäisen KirTEKO-työelämäpalkinnon

Kirkon työmarkkinalaitoksen valtuuskunnan puheenjohtajisto on myöntänyt KirTEKO 2017 -kilpailun ensimmäisen palkinnon Haminan seurakunnalle. Seurakunta palkittiin hankkeesta, jossa se kehitti työyhteisöä ja laati yhteisen strategian hyödyntäen voimauttavaa valokuvausta.

Lue lisää


18.5.2017 KirTEKO - työelämäpalkinto

Ensimmäistä kertaa järjestettävään kirkon työelämäkilpailuun jätettiin 11 hakemusta. Piskuinen joukko, mutta monipuolinen ja innostava! Palkintoraadin mielestä hakemukset antavat erinomaisen kuvan Suomen seurakunnissa tehtävästä työstä, sen haasteista ja niihin vastaamisesta.

Lue lisää


15.5.2017 Työelämän asiantuntijat vahvistavat Suomi-kuvaa: Pohjois-Pohjanmaan teemana Yhdessä tulevaisuuteen

Made by Finland -kampanja nostaa Suomen juhlavuonna esille suomalaisen työn ja osaamisen. Suomalaisen Työn Liitto, Työelämä 2020 -hanke, Tekes ja Työterveyslaitos tarkastelevat ja kehittävät yhteistyössä suomalaista työelämää ja sen vahvuuksia ja kirkastavat Suomi-kuvaa myös kansainvälisesti.

Lue lisää

 

10.5.2017 Positiivinen muutos työpaikoilla on mahdollista

Suomalainen työelämä on mainettaan parempaa. Monet työyhteisöt kehittävät toimintatapojaan keskellä työelämän murrosta ja ne ovat myös valmiita jakamaan osaamistaan muille.

Lue lisää


3.5.2017 Nolla tapaturmaa ei ole utopiaa – työturvallisuuttaan parantaneet yritykset saivat tunnustusta

Nolla tapaturmaa -foorumi on myöntänyt työturvallisuuden tasoluokitukset 61 jäsentyöpaikalleen, joissa on panostettu työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen. Työpaikoista 27 pääsi nollaan tapaturmaan viime vuonna.

Lue lisää

 

20.4.2017 Reseptejä työelämän uudistamiseen - Työelämäpalkinnon finalistien opit

Tänä keväänä viimeisen kerran jaettavaa työelämäpalkintoa tavoitteli 99 mainiota hakijaa. Finaaliin valittiin yhdeksän työpaikkaa, joiden keinot on koottu työelämän uudistamisen resepteiksi. Tutustu, poimi hyvät opit työpaikallesi ja äänestä suosikkiasi 3.5. mennessä.

Lue lisää

 

Vantaan Kaupunki on voittanut vuoden Henkilöstöteko -kilpailun!

Vantaan Kaupunki on voittanut vuoden Henkilöstöteko -kilpailun Tuunattu työ -hankkeellaan. Tuunatun työn toimintatapa on Vantaan kaupungin ratkaisu tilanteisiin, joissa työntekijä on tilapäisesti kykenemätön tekemään työtään, mutta pystyy kuitenkin tekemään soveltaen eli tuunatusti omaa tai korvaavaa työtä.

Lue lisää

 

24.3.2017 Yrittäjän digikoulu auttaa Suomea digiaikaan

Pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu Yrittäjän digikoulu siirtää Suomea digiaikaan tänä vuonna. Reboot Finland -hankkeen ja Suomen Yrittäjien digikoulu vierailee useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Lue lisää

 

16.3.2017 #Mitätöissä? –kampanjassa kerätään lappilaisten tarinoita työelämästä

Lapin työelämää kehittävä Työelämä 2020 -alueverkosto haluaa koota tarinoita työelämästä tämän päivän Lapissa. Lapin alueverkoston käynnistämän #Mitätöissä-kampanjan tavoitteena on saada läpileikkaus 2010-luvun lappilaisesta työelämästä ja jakaa tietoa erilaisista töistä ja työkäytännöistä työtä tekevien itsensä kertomana.

Lue lisää

 

9.3.2017 Kohtuuton uupumus työelämässä huolestuttaa

Hyvällä fyysisellä kunnolla on selvä yhteys työkykyyn ja koettuun työuupumukseen. Matka hyvään kuntoon -rekkakiertueella syksyllä 2016 testattiin 14 700 suomalaisen fyysinen kunto. Testeissä käyneistä naisista 50 prosenttia ja miehistä 40 prosenttia koki itsensä työpäivän jälkeen vähintään silloin tällöin kohtuuttoman uupuneeksi. Kohtuuttoman uupumuksen kokeminen edes silloin tällöin on huolestuttavaa ja sillä voi pitkällä aikavälillä olla seurannaisvaikutuksia niin työkykyyn, työntekoon kuin arjessa jaksamiseen.

Lue lisää

 

3.3.2017 Made by Finland: paikalliset onnistumistarinat esille

Vaatimattomuus ehkä kaunistaa, mutta ei auta menestymään. Suomalaisen työelämän vahvuudet – osaaminen, yhteistyö ja turvallisuus - sen sijaan ovat kilpailuetu, joka meidän tulisi osata hyödyntää ja joista jokaisen suomalaisen kannattaisi olla ylpeä. Tähän pyrkii Made by Finland –kampanja kertomalla monipuolisesta suomalaisesta työstä ja osaamisesta.

Lue lisää

 

15.2.2017 100 hyvää Suomesta -äänestys käynnissä 15.2.–28.2.

Pienyrityksille suunnattu Suomi 100 -juhlavuoden kumppanuusohjelma 100 hyvää Suomesta poiki monipuolisia ideoita ja ehdotuksia. Ohjelmassa valitaan sata Suomi 100 -tuotetta tai -palvelua juhlistamaan satavuotiasta Suomea.

Lue lisää

 

9.2.2017 Work Up! -seminaarissa monikulttuurisuus näyttäytyi voimavarana

Suomalaisen työelämän inklusiivisuus ja monikulttuurisuuden lisäarvo liiketoiminnalle olivat neljännen Work Up! -seminaarin teemoja tiistaina 31. tammikuuta Vanhalla Ylioppilastalolla.

Lue lisää

 

9.2.2017 Viimeinen hakuviikko käynnistyy - hae työelämäpalkintoa 15.2. mennessä!

Löytyykö työpaikaltasi TAHDONVOIMAA työelämän kehittämiseen? Työelämäpalkinto myönnetään työpaikoille, joiden toimintatavat edistävät esimerkiksi elinikäistä oppimista, osaamisen kehittymistä ja jaksamista ja siten pitkiä työuria osana tuloksellista toimintaa. Kyse voi olla toimintatavasta, hyvästä käytännöstä tai sosiaalisesta innovaatiosta, jonka työyhteisö on saanut toimimaan käytännössä.

Lue lisää

 

30.1.2017 Made by Finland -kampanja kysyy: Mistä voimme olla erityisen ylpeitä?

Kun Suomi täyttää 100 vuotta, on aika juhlia myös suomalaista työtä. Työelämä 2020 -hanke on mukana Made by Finland -kampanjassa, jossa nostetaan esiin suomalaisen työn onnistumistarinoita ja kutsutaan kaikki suomalaiset pohtimaan, miten suomalainen työ menestyy myös seuraavat sata vuotta.

Lue lisää

 

Seuraavat