luottamusfoorumi_valk

Onko luottamus johtamasi organisaation tärkeintä pääomaa? Miten sitä voisi edelleen kasvattaa? Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miten johtaminen, luottamus ja menestyminen nivoutuvat yhteen.


Aika: 22.5.2018, klo: 8.30–12.00
Paikka: Scandic Park, Mannerheimintie 46, Helsinki


Me suomalaiset olemme tottuneet siihen, että voimme luottaa toisiimme. Puhummehan maailman rehellisimmästä kansasta. Tutkimusten mukaan yritys- ja työpaikkatasolle siirryttäessä luottamus ei vielä nouse vastaavaksi voimavaraksi.

Väitämme, että jos saamme tämän perisuomalaisen voimavaran entistä kiinteämmin osaksi suomalaista työelämää, tulee sillä olemaan suora yhteys tuottavuuteen, innovatiivisuuteen, tulokseen – ja sitä kautta myös Suomen kilpailukykyyn.

Tilaisuudessa mukana ovat mm. huippujohtaja Reijo Karhinen, vuorikiipeilijä Patrick Degerman, työministeri Jari Lindström, Futuricen toimitusjohtaja Tuomas Syrjänen, Lappset Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tilaisuuden juontaa muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen.Luottamusfoorumi on johtajille suunnattu kutsuvierastilaisuus. Jos olet johtavassa asemassa organisaatiossasi ja kiinnostunut osallistumaan niin ota yhteyttä Heidi Hiltuseen: etunimi.sukunimi@tem.fi.


Nimetön suunn.malli