Tarinoita työpaikoilta

Suodata tarinoita:

koulutus ja osaaminen yhteisöllisyys kokeilu osallistaminen työturvallisuus joustavuus liideri verkostot digitalisaatio monitoimitila johtaminen viestintä ketterä kehitys lean yrittäjyys tuottavuus työkyky ja työterveys ikäjohtaminen työhyvinvointi ja työtyytyväisyys innovointi ja kehittäminen arvotyö monikulttuurisuus palkitseminen tuloksellisuus etätyö työilmapiiri kasvu luottamus

Vincit: Visio kasvaa ihmisten unelmista

Tässä talossa muutos on arkipäivää, joten jatkuva sopeutuminen on tulevaisuuden elinehto. Eteenpäin mennään unelmoiden ja kovaa työtä tehden. Matkaeväinä ovat rakkaus ja intohimo työtä kohtaan sekä loputon kehittyminen.

Lue lisää

Linnanmäki: Tukea tarvitsevia nuoria kesätöihin

Suomen suosituimmassa matkailukohteessa Linnanmäellä käy sesonkiaikana yli miljoona vierasta. Heidän viihtymisestään vastaavat kausityöntekijät, joiden joukossa aloitti kesällä 2014 myös yhdeksän erityisoppilaitoksen nuorta.

Lue lisää

Lassila & Tikanoja: Johtamisen kehittäminen tuottaa tulosta

Kun toimitusjohtaja Pekka Ojanpää tuli taloon 2011, hän teki alkutöikseen tutkimuksen, jossa selvitettiin henkilöstön odotuksia johtamiselle. Tästä käynnistyi laaja johtamisen kehittämisohjelma, joka kestää vuoteen 2017 asti. Tulokset näkyvät jo viivankin alla.

Lue lisää

Elisa: Muutos haltuun johtamalla

Elisassa on eletty muutoksesta toiseen kiihtyvällä vauhdilla ja nopeasti kehittyvällä toimikentällä. Sen sijaan, että muutokseen olisi vain pyritty sopeutumaan, se on otettu haltuun. Ratkaisevassa roolissa on johtaminen.

Lue lisää

Empower: Vaikeuksien kautta voittoon

Kun Empowerin uusi toimitusjohtaja Eero Auranne aloitti pari vuotta sitten, yritys otti uuden strategian myötä uuden suunnan. Tärkeimpiä kehitysviittoja ovat nyt työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja esimiestyön parantaminen. Tulokset kertovat puolestaan.

Lue lisää

Viikinkiravintola Harald: Ilolla ja yhdessä eteenpäin

Kun ravintolaan tulevan asiakkaan ottaa vastaan Ljúf Lempeä tai Sigrid Iloinen, hymy on herkässä. Joskus herkässä on itkukin, kun asiakas on niin otettu hyvästä ruoasta, palvelusta ja tunnelmasta. Ei ihme, että Harald on Suomen paras ravintola-alan työpaikka.

Lue lisää
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14