Tarinoita työpaikoilta

Suodata tarinoita:

kokeilu osallistaminen työturvallisuus joustavuus liideri verkostot yhteisöllisyys digitalisaatio monitoimitila johtaminen viestintä ketterä kehitys lean koulutus yrittäjyys tuottavuus työkyky- ja työterveys ikäjohtaminen työhyvinvointi- ja tyytyväisyys innovointi tuotekehitys kilpailukyky arvotyö kriisi monikulttuurisuus moniammatillisuus palkitseminen tuloksellisuus etätyö osaaminen työilmapiiri kasvu luottamus palaute asiakaslähtöisyys tehokkuus tavoitteellisuus perehdytys urakehitys tiimityö strategia

If: Yhteinen tulevaisuuskuva tarkentui hankkeessa

Digitalisaatio ja sitä seurannut asiakaskäyttäytymisen muutos ovat haastaneet finanssialan toimintatapoja jo pitkään, eikä murrosvaihe suinkaan ole ohi. Siksi yhteisen ymmärryksen lisääminen toimialan tilanteesta ja näkymistä oli keskeinen tavoite, kun alan työnantajaliitto sekä kaikki työntekijäliitot yhdistivät voimansa Hyvinvoiva finanssiala -hankkeessa.

Lue lisää

Bonnier Books Finland: Arvoja ei luoda, ne löydetään

Kun Bonnier Books Finlandin toimitusjohtaja Timo Julkunen pyysi kustannuspäällikkö Leena Järvenpäätä vetämään arvotyöryhmää Suomessa, hän suostui mielellään. Arvotyötä oli tehty Bonnierin muiden maiden yksiköissä jo aiemmin, mutta Suomessa liikkeelle lähdettiin tänä keväänä, tyhjältä pöydältä.

Lue lisää

Valio: Välitön viestintä kantoi kriisissä

Kun Venäjän asettamat tuontirajoitteet tyrehdyttivät viennin itärajan yli alkusyksyllä 2014, oli Valion tehtävä nopeita muutosliikkeitä toiminnassaan. Työntekijöiden kriisitietoisuus, johdon läsnäolo ja jatkuva dialogi auttoivat yli pahimman.

Lue lisää

Starfood Finland: Toimiva vuorovaikutus taustoja tärkeämpää

Kun henkilöstöstä yli kolmannes on maahanmuuttajataustaisia ja kotoisin yhteensä 22 eri maasta, voisi luulla, että monikulttuurisuus olisi näkyvä osa yrityksen arkea. Starfood Finlandissa ei kuitenkaan haluta erityisemmin tätä asiaa korostaa.

Lue lisää

Apetit Ruoka Oy: Monikulttuurisuus on meille arkea

Helsingin Kivikossa Apetit Ruoka Oy:n tuotantolaitoksessa valmistuu tuoretuotteita niin vähittäiskaupan kuin suurtalouksienkin tarpeisiin. Pääasiassa työ on juureksien, vihannesten ja hedelmien pilkkomista sekä erilaisten proteiinilisällä höystettyjen annossalaattien valmistusta niin kuluttajapakkauksiin kuin isompinakin erinä.

Lue lisää

Tekonivelsairaala Coxa: Keskittyminen mahdollistaa kehittämisen

Maailmassa on alle kymmenen sairaalaa, jotka ovat keskittyneet vain yhteen asiaan. Yksi näistä on Tampereella toimiva Coxa, maailman ainoa tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala.

Lue lisää
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13