Alueverkostot

Työelämä 2020 -hankkeen alueverkostojen tehtävä on varmistaa, että työpaikat saavat nopeasti omalla alueellaan vinkkejä ja tukea toimintatapojen uudistamiseksi.

Työelämä 2020 -hankkeen alueverkostoissa on mukana edustaja muun muassa alueen ELY-keskuksesta, TE-toimistosta, Tekesistä, Työterveyslaitoksesta, maakuntaliitosta, yrittäjäjärjestöistä, oppilaitoksista, Kauppakamarista ja muista vastaavista organisaatioista, jotka osallistuvat työelämän kehittämiseen.

Ota yhteyttä oman alueesi verkoston vetäjään!Uutisia alueilta

16.1.2018 Savon Yrittäjät: Osaamiskartoituksilla löydetty kymmeniä piilotyöpaikkoja Pohjois-Savosta

Savon Yrittäjien Yritys oppii ja menestyy -palvelu (YOM) on tehnyt kahden vuoden aikana yli 400 osaamiskartoitusta yrittäjien ja yritysten henkilöstön kanssa ja osaamisvajeet on keskusteltu lähes 900 henkilön kanssa.

Lue lisää

 

7.12.2017 Workathlon Varkaus: Parempaa johtamista, parempaa työelämää

Joukko työelämän kehittäjiä kokoontui marraskuussa Varkauteen vaihtamaan ajatuksia keinoista, joilla Itä-Suomen yrityksissä ja työpaikoilla voidaan vastata työelämän murrokseen. Myös puitteet oli valittu teemaan sopiviksi – ravintola Kaks Ruusua toimii yli satavuotiaassa, alun perin tehdasruokalaksi valmistuneessa uljaassa rakennuksessa, jossa on vuosien mittaan toiminut kansankeittiön ohella muun muassa puusepänverstas, suunnitteluosasto, keskikoulu, poliisiasema ja verotoimisto.

Lue lisää

 

Aktiiviset alueverkostot -blogi

28.11.2017 10.11Palatko loppuun vai palaudutko? Verkosto voimaannuttaa!

Tällä hetkellä eletään vuoden stressaavimpia kuukausia. Työelämässä kiire ja deadlinet tuntuvat omien kokemustemme pohjalta kasautuvan lomia edeltäville viikoille. Joulun lähetessä stressiä voivat aiheuttaa yksityiselämänkin asiat.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

13.11.2017 10.20Euroopan paras työelämä - hyvä työ kannattaa

Pohjanmaan alueverkosto tietää ja tuntee työelämän muutoksen haasteet ja sen kehittämisen merkityksen. Toisaalta asiakkaan näkökulmasta palvelutarjonta on vaikeasti löydettävissä ja tässä alueverkostolla on vielä paljon tehtävää.

Lue lisää | 0 Kommenttia