Alueverkostot

Työelämä 2020 -hankkeen Pixmacalueverkostojen tehtävä on varmistaa, että työpaikat saavat nopeasti omalla alueellaan vinkkejä ja tukea toimintatapojen uudistamiseksi.

Työelämä 2020 -hankkeen alueverkostoissa on mukana edustaja muun muassa alueen ELY-keskuksesta, TE-toimistosta, Tekesistä, Työterveyslaitoksesta, maakuntaliitosta, yrittäjäjärjestöistä, oppilaitoksista, Kauppakamarista ja muista vastaavista organisaatioista, jotka osallistuvat työelämän kehittämiseen.

Ota yhteyttä oman alueesi verkoston vetäjään!


Uutisia alueilta

19.9.2017 #Mitätöissä -kampanja toi esiin lappilaista työarkea

Lappilaista työelämää kehittävä Työelämä 2020 -alueverkosto kokosi keväällä #mitätöissä -kampanjalla tarinoita työn arjesta tämän päivän Lapissa. Lyhyen kampanja-ajan aikana saatiin upeita kertomuksia tämän päivän työelämästä.

Lue lisää

 

20.6.2017 Kohti parasta työelämää Etelä-Suomessa

Kesäkuisena keskiviikkona joukko työelämän kehittäjiä ja vaikuttajia kokoontui Finlandia-talolle Helsinkiin pohtimaan työelämän murrosta.

Lue lisää

 

Aktiiviset alueverkostot -blogi

8.9.2017 8.15Hyvän työelämän sanomaa innostavasti verkostoissa

Etelä-Savossa on pitkät verkostotyön perinteet. Työelämän laatua, tuottavuutta ja työhyvinvointia tsempataan maakunnassa Työelämä 2020 -hankkeessa ja Etelä-Savon työpaikkojen työhyvinvointiverkostossa sekä hankkeissa.

Lue lisää | 1 Kommentti

 

21.8.2017 8.02Mikrot menestykseen – Tuottavuutta ja hyvinvointia bisnekseen

Varsinais-Suomen alueverkoston yksi avaintavoite on yksinyrittäjyyden kehittäminen. Tätä teemaa osaltaan alueella edistää Mikrot menestykseen -hanke, jossa kehitetään mikroyrittäjien hyvinvointia, työn tuottavuutta ja innovointia. Olemme koonneet alle poimintoja hankkeen alkumetreiltä – omaan käyttöösi tai jaettavaksi.

Lue lisää | 0 Kommenttia