Alueverkostot

Työelämä 2020 -hankkeen Pixmacalueverkostojen tehtävä on varmistaa, että työpaikat saavat nopeasti omalla alueellaan vinkkejä ja tukea toimintatapojen uudistamiseksi.

Työelämä 2020 -hankkeen alueverkostoissa on mukana edustaja muun muassa alueen ELY-keskuksesta, TE-toimistosta, Tekesistä, Työterveyslaitoksesta, maakuntaliitosta, yrittäjäjärjestöistä, oppilaitoksista, Kauppakamarista ja muista vastaavista organisaatioista, jotka osallistuvat työelämän kehittämiseen.

Ota yhteyttä oman alueesi verkoston vetäjään!


Uutisia alueilta

2.12.2016 Tulevaisuuden työelämässä tarvitaan intoa, tunteita ja digiä!

Millä toimilla vastataan työelämän murrokseen yrityksissä ja työpaikoilla? Tähän kysymykseen etsittiin vastausta työelämän kehittäjien tapaamisessa "Euroopan paras työelämä Länsi-Suomeen", Jyväskylässä 22.–23.11.2016.

Lue lisää

 

17.10.2016 Kainuulainen yrittäjä sai arvokkaita vinkkejä Nordic Business Forumista

Nordic Business Forum 2016 järjestettiin hiljattain Helsingissä, ja se nähtiin nyt myös ensimmäistä kertaa Kajaanin pääkirjastolla. Live stream -tapahtuma toi pohjoismaiden suurimman business-seminaarin luennot kuultaviksi paikallisille toimijoille.

Lue lisää

 

Aktiiviset alueverkostot -blogi

12.12.2016 9.00Kokoontumisajoilla käytännön työelämän kehittämisen yhteistyötä Hämeessä

Työelämä 2020 Hämeen alueverkoston missioksi kirjattiin muutama vuosi takaperin hienosti ”yhteistyöllä työelämän laatua ja tuottavuutta Hämeessä.” Tarkoituksena on ollut tehdä työelämän laatua näkyväksi, rohkaista ja innostaa työpaikkoja jatkuvaan kehittämiseen sekä edistää hyvien käytäntöjen jakamista verkostoyhteistyöllä. Kukin verkostojäsen on toiminut omista lähtökohdistaan, mutta yhteistyötäkin on todella tehty.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

24.10.2016 8.00Työ on asioita ihmisiltä ihmisille

Miten työelämän murrokseen vastataan Pohjois-Suomen yrityksissä ja työpaikoilla? Tähän kysymykseen haettiin vastauksia Pohjois-Suomen työpaikkojen ja työelämän kehittäjien yhteisessä seminaarissa Rovaniemellä 29.–30.9.2016 lähes 100 osallistujan voimin ja erilaisin innovatiivisin menetelmin.  Paikalla oli pohjoissuomalaisia yrityksiä, organisaatioita, kehittäjiä, ammattijärjestöjä ja viranomaisia. 

Lue lisää | 0 Kommenttia